kan inte sluta äta!

Jag ska igentligen äta mindre enligt dietisten men jag kan inte. jag behöver dom där tabletterna. det kommer vara så pinsamt sen när jag kommer dit nästa vecka och vågen fortfarande visar 128kilo, eller mer? Tänk om det är mer, då dör jag ju.
jag ska iallafall ut och gå nu, och sola. det är ju ett +.
mera sånt!

aptitdämpande tabletter

Hejsan alla!

Förlåt att man inte hunnit uppdatera på ett bra tag. Det kommer nu!

Jag var hos dietisten igår, pratade i ungefär 1 timme och fick en tid om 2 veckor igen. Mycket trevlig person att tala med. Vi kom överens om att jag skulle försöka minska portionerna, inte äta så mycket pasta, potatis och sånt. Utan mera sallad då, vitkålssallad fick jag ett recept på.
Kan lägga ut det här sen.
Så ska jag försöka gå ut och gå ca, 30 minuter flera dagar i veckan.

Sen när jag kommer tillbaka till henne, om det inte funkat så bra, så ska jag få nå slags tabletter som är aptitdämpande. Som ska hjälpa till bra, så jag hoppas på dom så det går fortare.

Hinner inte med promenad idag, men imorgon lovar jag!

Mina mått

Jag är lite seg med dom där måtten, det är bara för att jag har varit sjuk och nu har jag börjat jobba igen. Men dom måste dyka upp snart känner jag. Ska försöka hinna med det någon gång innan helgen.
(på fredag får man lön :D)

jag vill bli sjuksköterska

Jag har äntligen kommit på vad jag vill göra. Det känns bra och jag hoppas jag har modet att söka, och kunskapen att kommi in. Högskola nästa?

Stressig morgon

Hejsan alla glada!

Idag är det en tidig morgon. Varför? Jag ska iväg och träna och sola lite granna. Skönt! Skulle igentligen har gått för 10 minuter sedan, men jag är så seg som man kan vara. Men håller på att fixar nu så hoppas att jag kommer iväg snart, måste ju hinna duscha, göra mig klar och äta sen när jag kommer hem innan halv ett också. Nu vart jag stressad när jag insåg det!

Skriver förhoppningsvis sen :)

jag vågar inte, jag är oskuld

är det fortfarande modernt? jag vill inte.

jag tar det från början istället:
min kompis har en kompis (båda är alltså killar) som han tycker skulle passa mig, och jag passa honom. men det sista jag vill ha är en kille, jag har aldrig haft en kille förut. jag är rädd! jag kan inte ha någon kille föränn jag tycker om mig själv, tycker inte jag om mig själv kan ingen annan göra det heller. så känner jag. + att jag väger dubbelt för mycket för att en kille ens skulle vilja kolla på mig. mindre va med mig! och.. jag är oskuld. men det är jag ganska stolt över att jag är om jag ska vara ärlig. jag har aldrig varit såhär nervös.

jag har fått hans msn, men jag vågar inte adda..

Dietisten, here I come ..


Det är dags för mig att ta i och försvinna i vikt nu!

Jag har nämnligen äntligen fått en tid hos en dietist, måndag 26e januari. Jag längtar som bara den till den dagen, sitta och prata och hon ska säga vad jag ska göra. Ååh det börjar kännas så verkligt nu, jag kommer lyckas, jag kommer klara det här. Det vet jag! Hoppas på -15kg minst till den 30e april också!

Jag känner lycka!

Tumören väger 50 kilo!



Här ligger Chen Huanxiang, 39, och väntar på operation.
Tumören - som hon haft i fem år - väger 50 kilo.


Chen Huanxiang, 39, från Wuan i Hubeiprovinsen i Kina, vilar ut sig i en säng på sjukhuset.
Hon har lidit av sin tumör på magen i fem år, men har inte kunnat göra något åt den - hon är för fattig.
Läkarna på sjukhuset i Wuan uppskattar att tumören vid det här laget väger runt 50 kilo.
Nu ska den tas bort på kirurgisk väg.


Detta är sjuuuukt! Om man har en tumör, och är för fattig för att ta bort den. Så borde man väl för fan iallafall få hjälp?!? Tycker det är så hemskt hur lågt folk kan sjunka. Är det bättre att den växer så det blir farligare än att hjälpa till att ta bort den i tid? Puuh, illamående!

Jag vill bara gå ner i vikt!

Jag har inte kunnat uppdatera på några dagar för att jag är sjuk. Det börjar bli lite bättre så jag kände att jag orkade med bloggen lite idag. Kul att vara tillbaka!

Jag har även problem med vågen här hemma, den är lite knäpp! fast jag kan ju inte behöva den nu för det händer ju ingenting när man är sjuk direkt. Fast kanske lite för man äter ju nästan ingenting, passande och bra. Tur att jag inte fått tid hos dietisten än nu när jag är sjuk, att det kommer när man är frisk så man kan sätta igång allvaret.

Måste köpa en våg, en digital. Hm, vart.. Det är väl dyrt.
Men att ha en våg är bara deprimerande eftersom man bara väger sig, och det visar så mycket jämt.


Jag lovar också att under helgen kommer mina mått komma upp, (alltså cm, runt magen, höften, benen och sådär) Och då har jag även mått från förra året i januari att jämnföra med.
Så får ni se hur hemskt det blivit på ett år!

Dagens mat

frukost: 1 rågmacka med grönsaker & leverpastej. apelsinjuice
lunch: kyckling med jordnötssås & ris (inte sådär jätte bra)
middag: paj med sallad

en hyffsat bra dag faktiskt, har inte ätit något utöver detta.
hoppas det håller i sig även imorgon!

Hjälp! Vågen visar 128 kilo!

Hejsan allihopa.

Fia heter jag och är alltså 19 år, 171 cm lång, och i skrivandes stund väger jag 128 kg. Ni kanske kan räkna ut själva att något inte stämmer? Det är alltså det som jag är här för att jobba bort.
Jag startade väl bloggen för att slippa vara ensam. Dela med mig av det jag är och det jag gör, kanske finns någon som vill läsa och känner intresse, eller kanske lider av samma sak?

Idag var jag hos läkaren iallafall, och han har fixat så jag ska få en dietist som ska hjälpa mig att gå ner i vikt så det sätter fart. Så ska jag även få tabletter som ska snabba på det hela.
Det känns verkligen som allvar nu, hoppas att det är det.

Jag är 19 år, jag ska leva livet och ha kul. Inte gömma mig för jag är så ful.

Mitt mål är att gå ner minst 15 kilo till den 30e april. Gärna mer!

Hoppas ni följer min väg genom kilon och hårt arbete. Ska uppdatera så ofta jag kan.

/ FIA

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0